jarmen Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Witam, miałem lekkiego dzwonka i słutkła mi się lampa przednia ( wer. US ) w allegro kupiłem zamiennik jest identyczny z wyjątkiem narożnika w kolorze srebrnym a w US jest pomatańczowy narożnik ten można odczepić i ściągnąć i moje pytanie czy mogę otwirzyć nową lampę i podmienić te narożniki ??? czy coś się może stać z lampą ??? z tego co słyszałem ludzie wymieniają klosze itp ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 (edited) Otworzyć można bez problemu ,ale czy da się zamienić te narożniki to nie wiem. Jak masz czarne auto ,to pomaluj całe wnętrze lampy na czarny mat i problem z głowy. Edited October 29, 2013 by ferdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmen Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 narożniki można zmienić bo są na dwóch małych moocowaniach i z tej zbitej się odczepiają, z tego co widzę na tych z jasnymi też są zatrzaski na narożnikach więc może się uda jak nie to bede musiał kupić drugą z jasnym narożnikiem, zastanawiam się czy nie będą parować jeśli je otworze ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Ja swoje otwierałem do malowania i nic nie paruje ,tylko nie wiadomo co będzie jak klosz będzie z podróby ,a tył oryginalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmen Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 chce tylko narożnik przełożyć, a jak klosze będą się różnić to wymienie też lewą lampę na taką samą co aby były dwie jednakowe lampy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Wiem co chcesz zrobić ,ja się zastanawiam czy nowy klosz (zamiennik) będzie na tyle dobrze zrobiony żeby szczelnie pasował to tylnej częsci lampy(ori) . teraz doczytalem ,że składasz wsio na zamienniku ,to pewnie operacja się uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 filmik, jak coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmen Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 to znaczy że po złożeniu lampy włożyć do piekarnika ? na ile stopni na jaki czas i czemu to ma służyć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 80 st. max ,na 10 -15 min,służy to rozmiękczeniu masy uszczelniającej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmen Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 lampa doszła ale jest środek nieco inny więc nie będę kombinował i zamówiłem lewą też , chcę mieć obie takie same myślicie że będą pasować do wersji US ? czy może być jakiś porblem ? w imprezie US nie mam regulacji poziomu świateł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts