SebastianZ1 Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Czy dolna nakładka tylnego zderzaka w GT jest jego częścią integralną czy można ją nabyć osobno i założyć do GLa? Tak się zastanawiam... pzdr Seb@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Jeżeli pytasz o te dolne boczne to sa oddzielne ! Pozdrw, GRacowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 mozesz nabyc oddzielnie - tylko nie wiem gdzie poza aso :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianZ1 Posted June 29, 2006 Author Share Posted June 29, 2006 mozesz nabyc oddzielnie - tylko nie wiem gdzie poza aso :wink: Podaż takich listew faktycznie wyjątkowo mizerna, ale teraz chociaż wiem, żeby nie rzucać się niepotrzebnie na cały zderzak pzdr Seb@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b. Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 a nie latwiej uderzyc do jakiegos goscia co na allegro handluje? oni czesto maja tam sporo zderzakow, wystarczy spytac czy moga same podkladki sprzedac.... b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.