FogelWRX Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Witajcie , Czy ktoś zna ten ból od strony wiązek czyli elektryki ? Tzn. co trzeba wymienić i jak to działa lub nie ) Wielkie dzięki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Silnik razem z kompem i odpowiednią wiązką,wtedy trzeba to dostosować do oryginalnej wiązki GT99.Sporo roboty i kilka problemów do rozwiązania. Ale sam przekładasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
castrol Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 w wiazce trzeba troche porzezbic ale jest to do ogarniecia w wawie jest firma co ogarnie to bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FogelWRX Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 Dzięki za odpowiedz! Sam to nie chcę tego robić bo za mało się na tym znam. Mam też całą wiązkę z STI bug eye i nie wiem czy nie łatwiej całą wiązkę przerzucić ? Jaki warsztat w W-wie coś takiego ogarnia ? Pozdro dla wszystkich forumowiczów! up... Czy ktoś zna warsztat który robi takie pomysły i ma doświadzenie ? Nie chciałbym robić eksperymentów ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Janczura Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Jak nie chcesz eksperymentów to udaj się do nowego sącza(wiem absrakcja jako ze z wawy jesteś) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Oj tam, oj tam - Warszawa nie jest tak daleko od Nowego Sacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts