Jump to content

Nakładka na zderzak tył

siwy_001

Recommended Posts

Posted

Witam

Macie pomysł gdzie można kupić taką albo podobną nakładkę ?:

2005-subaru-forester-natl-4dr-2-5-auto-green_100073850_m.jpg

na allegro są z nierdzewki ale nie zachodzi na kant tylko chroni z góry, wolałbym coś w kształcie jak na foto.

pozdrawiam

Posted

Mam oryginalna foresterowa z nierdzewki. Uzywana w bardzo dobrym stanie (nie ta ktora kiedys wystawilem w ogloszeniach :)). Tyle ze ona rowniez nie zachodzi na to zgiecie.

W katalogu czesci znajdziesz numer tej plastikowej ze zdjecia (to jest ori subaru). Z tego co pamietam to kosztowala okolo 50USD + wysylka. Spytaj w ASO, nie powinna byc wiele drozsza.

Pozdr

Posted

Kup sobie z US za 49$ , nie wiadomo czemu te hamerykańskie nie płowieją ;)

Posted

dokladnie, te uzywki na pewno wyplowiale (nie otwiera mi sie to takze nie widze) a z usa do 100usd nie placisz cla

Posted

Mam oryginalna foresterowa z nierdzewki. Uzywana w bardzo dobrym stanie (nie ta ktora kiedys wystawilem w ogloszeniach :)). Tyle ze ona rowniez nie zachodzi na to zgiecie.

W katalogu czesci znajdziesz numer tej plastikowej ze zdjecia (to jest ori subaru). Z tego co pamietam to kosztowala okolo 50USD + wysylka. Spytaj w ASO, nie powinna byc wiele drozsza.

Pozdr

-->pw

Posted

Bo jest zaprojektowana na ilosc UV jaka sie w Europie nikomu nie snila... :)

PS. Na podstawie badan universytetu w Tuebingen zaleca sie dlugie rekawy zawodowym kierowcom.

A statystyki w US pokazuja ze raka skory ludzie dostaja czesciej po lewej stronie ciala.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...