spawalniczy Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Za oknami wiosna pora więc rozejrzeć się za welurowymi dywanikami. Kupując OBK dostałem dywaniki dedykowane do tego auta, mają one jednak według mnie pewną wadę. A tak naprawdę, to jeden z nich - chodzi o dywanik kierowcy, który jest bardzo skąpo wykrojony w okolicach pedałów i duża część wykładziny zwłaszcza w okolicach pedału gazu narażona jest na zabrudzenie. Czy ktoś z forumowiczów kupował może dywaniki welurowe do OBK 2009 --> inne, niż oferowane przez ASO. Myślałem, żeby sobie coś takiego samodzielnie wystrugać, w sensie wykroić i dać do obszycia, tylko nie wiem, gdzie mogę szukać odpowiedniego materiału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekGT Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Firmy które oferują dywaniki na Allegro moga Ci to wykonać jeśli wyślesz im swoje wykroje. Raczej w marketach nie znajdziesz tego typu wykładziny z metra.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 @@spawalniczy, zapytaj kolegę cybel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts