prols Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Witam mam pewne pytanie czy z silnika 1.8 czy wtyczka od wiązka kabli od komputera pasuje do komputera od silnika 2.0 ?? bardzo mi to poptrzebne jest bo nie wiem czy czy spasuje mi czy będę musiał wymieniać cała wiązkę (troche dziwnie jest napisane ale nie weim jak mam to napisać może zrozumiecie o co mi chodzi). a jeżeli nie spasują to czy jest jakiś wzór jak dobrze po podpina tą wiazke kabli żeby było wszystko dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Jeśli 2.0 jest z tego samego rocznika co 1.8 to spasują,ale jeśli 2.0 jest nowszy (125KM) to już nie wiem,trzeba porównać wtyczki. A czemu ma służyć taka zamiana? pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader99 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 hmm z tego co wyczytałem na temat swapa silników (mówimy o wolnossących do 1996/może 1998 - generalnie tych starszych), bo mialem zamiar przejsc na 2.2, to komputer Ci spasuje jesli chodzi o wtyczkę i o polaczenie ( silniki kompatybilne 1,6/1,8/2,0/2.2) Problem bedzie tylko z tym że jak zostawisz stara wiazkę (czyli np. wiazka z 1.6 silnik 2,2) to nie uzyskasz mocy 2,2 Moc bedzie pośrednia miedzy 1.6 a 2.2. Ma to zwiazek z ilościa czujników sterujących silnikiem.. etc <<<Info tylko i wyłącznie wyczytane na tym forum>>> pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts