macpro Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Czy ktoś ma ochotę poupalać w niedziele ? Miejsce : CSP w legionowie start z rana jeździmy przez kilka godzin. Obiekt : tor szkoleniowy o długości około 800m jazda po okręgu kilka okrążeń. Doddatki : grill kontakt :maciej.profic@ak-krolewski.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALI Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Przecież tam za hotelem europejskim jest fajny, ciasny tor. To gdzie po okręgu chcesz śmigać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 to jest jakiś kjs czy zwykłe upalanko? jakie koszta? w jakich godzinach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Impreza organizowana przez stołeczny patrz wyżej @ Typowo treningowo szkoleniowy wymogi i zasady bezpieczeństwa jak na KJS czyli dodatkowo NNW sprawne auto bez wycieków nie mówimy tu o płynie spryskiwaczy kask i tyle nie musi być auto wyczynowe może byc seria Bezpieczne miejsce do tego aby upalać Wpisowe 110zł http://ak-krolewski.pl/aktualnosci/10-n ... 16-09-2012 -- Cz wrz 13, 2012 4:34 pm -- Jak by były jakieś pytania to śmiało -- Cz wrz 13, 2012 4:36 pm -- Tak to mniej więcej wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoytasL Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 No proszę, a ja już zgłoszony Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabanas Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Przecież tam za hotelem europejskim jest fajny, ciasny tor. To gdzie po okręgu chcesz śmigać? Gdzie dokładnie jest to miejsce w Legionowie. A tak w ogóle to gdzie w okolicach Tarchomina można sobie bezproblemowo poupalać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 To jest już 2 z forum -- Cz wrz 13, 2012 6:45 pm -- Przecież tam za hotelem europejskim jest fajny, ciasny tor. To gdzie po okręgu chcesz śmigać? Gdzie dokładnie jest to miejsce w Legionowie. A tak w ogóle to gdzie w okolicach Tarchomina można sobie bezproblemowo poupalać? Poupalać, nigdzie nie ma do tego miejsc albo jest ich coraz mniej. Dlatego robimy takie imprezy wszystko jest legalne i jest z kim się porównać pogadać wymienić doświadczenia albo czegoś nowego się nauczyć. Jak wejdziesz w link to jest mapka możesz szukać także pod hasłem CSP Legionowo, jest miła atmosfera mam nadzieje że pogoda nie zepsuje wszystkiego będzie grill Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoytasL Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Jadę pierwszy raz, więc wyników się nie spodziewam, ale powiedz jaka tam jest nawierzchnia? Wiem, że asfalt, tylko jak przyczepny? Bo nie wiem na ile dmuchać opony Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 macpro, a jak z widzami , można wejść na oglądanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 macpro, a jak z widzami , można wejść na oglądanie ? Nie powinno być problemu tylko trzeba pojawić się na osbiór z rana -- Cz wrz 13, 2012 9:22 pm -- Jadę pierwszy raz, więc wyników się nie spodziewam, ale powiedz jaka tam jest nawierzchnia? Wiem, że asfalt, tylko jak przyczepny? Bo nie wiem na ile dmuchać opony [/ Trzeba pompkę zabrać, tor jest przyczepny i techniczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoytasL Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Ja niestety odpuszczam... względy zdrowotne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroeight Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Swietna impreza co prawda, ja sie nie najezdzilem (stracilem 1 i 2 bieg w zastepczej 5mt), ale duze podziekowania dla organizatorow! Fajne miejsce i bardzo fajna atmosfera czekam na potwierdzenie daty kolejnej imprezy. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 Szkoda że kilka mocnych i ciekawych aut się wysypało. Było trochę sprzątania gdyby nie grill to nie miałbym siły Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroeight Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 macpro Wiesz może gdzie namierzę jakieś zdjęcia / filmy? Może załapałem się na jakieś shoty na początku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Już widzę że na profilu FB AK-Krolewski cos jest widziałem Darka nadwornego fotografa wiecz cos sie z czasem pokaże można szukac na picassa pod Dariusz Ołtuszyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 już są https://picasaweb.google.com/1047037426 ... TimeAttack Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroeight Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Darek dal rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Jak ja moglem to przegapic !! Pierwszy luzny weekend od dawna a tu impreza wprost idealna i to jeszcze 20 min od domu. To sa skutki picia wód.... nie czytania forum Apeluje w takim razie o jeszcze jedna taka impreze!! A najlepiej co tydzien Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Będzie taka impreza ale już nie 20 min. od domu tylko 2 godziny Tor Radom zapraszam Termin to 14 października ale czekamy na oficjalne przyklepanie imprezy. Jazdy robimy jak w zeszłym roku czyli wyścig równoległy na dochodzenie. Widowiskowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Będzie taka impreza ale już nie 20 min. od domu tylko 2 godziny Tor Radom zapraszam Termin to 14 października ale czekamy na oficjalne przyklepanie imprezy. Jazdy robimy jak w zeszłym roku czyli wyścig równoległy na dochodzenie. Widowiskowo Super! Choc jesli by sie udalo dogadac z wlascicielami toru w legionowie to cos cyklicznego lub przynajmniej raz na jakis czas bylo by dla warszawiaków z deficytem czasu super rozwiazaniem. jak by co moj priv i mail jest dostepny a ja napewno odwzajemnie sie sciagnieciem jakiejs ekipy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Legionowo robimy przez cały rok kilka razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Legionowo robimy przez cały rok kilka razy to czekam na info o kolejnej imprezie. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroeight Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Będzie taka impreza ale już nie 20 min. od domu tylko 2 godziny Tor Radom zapraszam Termin to 14 października ale czekamy na oficjalne przyklepanie imprezy. Jazdy robimy jak w zeszłym roku czyli wyścig równoległy na dochodzenie. Widowiskowo Brzmi fajnie mam nadzieje, ze ogarnę mocną skrzynię do tego czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 Zapraszam na nowy wątek z TTJ w Radomiu Testy Techniki Jazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts