neptun-elpigaz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Witam kolegów - mam pytanko,zagazowaliśmy WRX 2001 i po złożeniu kolektora został nam jeden wężyk nie podłączony. Precyzyjnie chodzi o wężyk wychodzący z tego jednego z czterech "silniczków" które ustawiają klapki w kolektorze dolotowym. Tylko z jednego z nich wychodzi wężyk około 20cm na końcu załamany 90 stopni i za żadne skarby nie mogę zlokalizować żadnego króćca w zasięgu jego długości. Please help:) Generalnie autko śmiga normalnie ale ten wężyk mi nie daje spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujak27 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Tego wężyka nigdzie się podpina Link to comment Share on other sites More sharing options...
qfinto Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Na początku mojej obecności na forum też zadałem takie pytanie Nie podłącza się, zostaw luźny a końcówkę skieruj w dół. To jest chyba po to żeby brud się nie zbierał w okolicach metalowego silniczka który jest w plastikowej obudowie i jednocześnie żeby było odpowietrzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts