Piaskos Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Czy ktoś z forumowiczów ma kangura z przodu jak tutaj?: viewtopic.php?f=15&p=1415311 Potrzebuje zdjęcie metalowych górnych mocowań do zderzaka. Czy ktoś będzie tak uprzejmy ? Mam takiego kangura, ale niestety bez nich i chciałbym je dokupić gdzieś. Orientujecie się może gdzie można to znaleźć w necie? Lub pod jaką nazwą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Orientujecie się może gdzie można to znaleźć w necie? Lub pod jaką nazwą? Znalazłem to kiedyś pod nazwami grill guard albo też brush guard: http://www.subarugenuineparts.com/produ ... cts_id=351 Jak jutro będę pamiętał to mogę porobić zdjęcia swojego, ale jakoś nie pamiętam, żeby tam były widoczne jakieś górne mocowania :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Będzie słabo kolego. Miałem identyczną sytuację, kangura bez tych górnych zaczepów. Bo rozumiem, że chodzi własnie o te dwa bajery, które doczepia się na górną część zderzaka. Jedyna szansa to Allegro ale raczej nawet jak znajdziesz kogoś kto sprzedaje kangura, to nikt nie sprzeda raczej tego oddzielnie. Dobra wiadomość jest taka, że kangura można zamontować bez tego. Ja tak zrobiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piaskos Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Będzie słabo kolego. Miałem identyczną sytuację, kangura bez tych górnych zaczepów. Bo rozumiem, że chodzi własnie o te dwa bajery, które doczepia się na górną część zderzaka. Jedyna szansa to Allegro ale raczej nawet jak znajdziesz kogoś kto sprzedaje kangura, to nikt nie sprzeda raczej tego oddzielnie. Dobra wiadomość jest taka, że kangura można zamontować bez tego. Ja tak zrobiłem. Ale to jak? Trzyma się tylko na dwóch dolnych śrubach? To tak troche wisi w powietrzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Gorne tez mam, nic nie wisi i nie odstaje. Trzeba troche poimprowizowac i zrobic nowe uchwyty w zderzaku. Jedyny minus jest taki ze gdybym teraz chcial kangura sie pozbyc to beda widoczne 2 dziury w zderzaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piaskos Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 To ja mam taką samą sytuację. Ktoś dokładał kiedyś tego kangura i są w zderzaku wyrżnięte dwie brzydkie dziury. Jak byscie mogli zrobić zdjęcia tych mocowań to będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts