kola 1981 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 witam mam Justynkę I PRZEDNIA OŚKA PRZEPUSZCZA.mechanior mówi że to podpora półosi jak to wymienić i skad wziać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbble Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Możesz jaśniej opisać? Co się stało z podporą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3rti Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Jakbyś chciał jakieś graty do Justy I to u mnie sporo tego znajdziesz , ale musisz dokładnie napisać co by Ci było potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kola 1981 Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 siemka.prawa strona półosi sie obraca.rozebrałem i sie okazało że to przedłużenie półosi czy jakoś tak to nazywaja.tj na 3 śrubach mocowane.ten wieloklin jest do wymiany.przegub jest ok półoska też i za półosia jest te przedłużenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbble Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Musiał byś na tym luz, że się wieloklin zmielił. Zastanowiłbym się co było przyczyną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.