przemlis Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 witam szukam komputera sterującego automatyczną skrzynią biegów do subaru outback 2004rok 2,5 benzyna,numery które widnieją na komputerze zamontowanym w aucie to: 88281AG060 X1T17077H3 type IMB521-02 134,45khz Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 przemlis, jesteś przekonany, że to on jest winny awarii skrzyni (dyfra) :?: Czy to pomysł mechanika, który nie ma pojęcia co się zepsuło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemlis Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 skrzynia jst na pewno sprawna,więc to jest chyba ostatnia rzecz która przychodzi mi do głowy a z kim nie rozmawiam to nigdy się z taką usterką nie spotkał, jestem z Olsztyna a tu mało fachowców od subaru, niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 przemlis, dzwoniłeś do Lublina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemlis Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 wysłałem dzisiaj maila z numerem części, czekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilka_liter Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 skrzynia jst na pewno sprawna,więc to jest chyba ostatnia rzecz która przychodzi mi do głowy a z kim nie rozmawiam to nigdy się z taką usterką nie spotkał, jestem z Olsztyna a tu mało fachowców od subaru, niestety :shock: z Olsztyna koło Częstochowy? bo jeżeli z Olsztyna Warmii i Mazur stolicy to subaraków jest zatrzęsienie a i fachowców się kilku znajdzie. tylko nie szukaj w ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 przemlis, Tam trzeba dzwonić . Rozbierają angole , więc powinni mieć . Ja nie jestem przekonany że to sterownik . Jakby co to zapraszam do Radomia do ASO . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 skrzynia jst na pewno sprawna,więc to jest chyba ostatnia rzecz która przychodzi mi do głowy a z kim nie rozmawiam to nigdy się z taką usterką nie spotkał, jestem z Olsztyna a tu mało fachowców od subaru, niestety :shock: z Olsztyna koło Częstochowy? bo jeżeli z Olsztyna Warmii i Mazur stolicy to subaraków jest zatrzęsienie a i fachowców się kilku znajdzie. tylko nie szukaj w ASO Właśnie, którego Olsztyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemlis Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 Warmia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts