szymon_f Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Poproszę o sprawdzenie co działo się z tym autem o nr VIN JF1SG63636H722422 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewen Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Jak z USA to pomoga na bezwypadkowe.net. Jak EU, to chyba tylko ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAF Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Kiedyś chciałem w ASO dowiedzieć się na podstawie nr VIN o historii swojego Forka ale otrzymałem informację, że nie mają takich możliwości. To nie VW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattorihonza Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Też próbowałem się czegoś dowiedzieć i w Lublinie mi powiedzieli, że mogą jakoś wyśledzić, pod warunkiem, że auto było serwisowanie w Polsce. Sądzę, że zależy od chęci ludzi w serwisie bo jak już naprawdę chciałem sprawdzić to usłyszałem, że jeśli był serwisowany i nich to coś powiedzą. Jak nie u nich to nie sprawdza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts