nita Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Zapraszam i imieniu organizatorów: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 nita, będziesz jechał? Może bym podjechał pofocić i pokibicować. :wink: Gdzie to będzie? Gdzieś w okolicach Hortexu i WORDu :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 czy jest szansa zeby do 15 zakonczyc sciganie? o 17 musze wyjechac z Socho do Wawy na koncert i nie wiem czy zdarze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nita Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 nita, będziesz jechał? Może bym podjechał pofocić i pokibicować. :wink: Gdzie to będzie? Gdzieś w okolicach Hortexu i WORDu :?: Jadę na 90%. Mam samochód u Czopera i jeżeli tylko go odbiorę to będę. Słyszałem, że okolice Hortexu i WORDu. Ostatnio były jeszcze odcinki w Łyszkowicach. czy jest szansa zeby do 15 zakonczyc sciganie? o 17 musze wyjechac z Socho do Wawy na koncert i nie wiem czy zdarze? Sznasa to jest. Ostatnio też było chyba 10 odcinków i podobno objechali je w około 3h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 jedzie ktos od nas? może podjade pokibicowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts