Niebieski Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 start 09:00 koniec 15:00 koszt 250pln Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 jezdem jak nie będzie śniegu to rozumiem, że lato jeszcze da radę? (stare Conti SC2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 kto bedzie jeszcze - bo chyba rozwaze ewentualnosc aby sie pojawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Ostatnimi czasy to nikt sie nie wpisuje potem przyjezdza sporo osob. Prosba o wpisywanie sie chetnych inaczej jest problem z organizacją prawego. Wroobel jak zwykle zadba o ciekawą trasę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Wg prognoz wyszukanych w necie będzie bez śniegu i na 99% powyżej zera a nawet powyżej 6 st., mogą pojawić sięprzelotne opady, choć pogoda długoterminowa to trochę jak gra w totka. Proponuję zatem rozpocząć listę: 1. mrówa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebieski Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 kto bedzie jeszcze - bo chyba rozwaze ewentualnosc aby sie pojawic z gwiazd to będzie Niebieski na zimówkach i Erwina Ryś-Ferenc na panczenach :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 kto bedzie jeszcze - bo chyba rozwaze ewentualnosc aby sie pojawic z gwiazd to będzie Niebieski na zimówkach i Erwina Ryś-Ferenc na panczenach :wink: i Adam Małysz na Fischerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 kto bedzie jeszcze - bo chyba rozwaze ewentualnosc aby sie pojawic z gwiazd to będzie Niebieski na zimówkach i Erwina Ryś-Ferenc na panczenach :wink: i Adam Małysz na Fischerach Romek dawaj dawaj czekam na uwagi jak nie z tatami to z prawego -- 7 lis 2011, o 13:06 -- Przyjedzie też znajomy Leonem Cuprą - prosił czy może bo mu zależy żeby się czegoś nauczyć etc. więc powiedziałem, że nikt się raczej nie obrazi. -- 7 lis 2011, o 15:05 -- Ile czasu trzeba liczyć na dojazd bo już nie pamiętam...? Google mówi, że 2h ale to coś mi się nie zgadza bo jadąc przepisowo nawet chyba krócej wychodziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebieski Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 nikt się na Leona nie obrazi - zapraszamy dobra godzina i jesteś - w Rykach na Orlenie po prawej dobrze jest jeszcze zalać do pełna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Dzięki Mam nadzieję, że będzie sucho i letnie gumy dadzą radę. Prognoza nie mówi nic o śniegu czy deszczu... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 kto bedzie jeszcze - bo chyba rozwaze ewentualnosc aby sie pojawic Ślicznoto ty nasza będziemy z Pyzlem przejazdem na jakiś czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 kto bedzie jeszcze - bo chyba rozwaze ewentualnosc aby sie pojawic Ślicznoto ty nasza będziemy z Pyzlem przejazdem na jakiś czas No Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommipl Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Malo ludzi. Impreza aktualna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Malo ludzi. Impreza aktualna? Dzwonilem wczoraj do wrobla i potwierdzil, ze aktualne. Czesc osob zapisała się poza forum. Koszt 250-300zł w zaleznosci od ilosci samochodow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Zatem do zobaczeni jutro rano -- 11 lis 2011, o 16:56 -- ze mną przyjadą jeszcze 2 auta (celem obniżenia "czesnego" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golab Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Do zobaczenia! Golab Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Wielkie dzięki dla wszystkich! Wróbla, Romka Urbana za cenne rady dla mnie i kolegów, których przytargałem ze sobą, Niebieskiego i Gołębia za przewiezienie mojej Żony (Romkowi też) Czy ktoś wie może kto robił zdjęcia (albo film)? na 100% była to jakaś dziewczyna. Bardzo mi zależy na tych fotkach lub filmie. Będę wdzięczny za kontakt do tej Damy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Czy ktoś wie może kto robił zdjęcia (albo film)? na 100% była to jakaś dziewczyna. Bardzo mi zależy na tych fotkach lub filmie. : Nasze fotki będą dzisiaj/jutro (musimy przejżec i obrobić). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 pawelb, super wielkie dzięki, będę wdzięczny na porcję fotek mojego buga zresztą :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golab Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 tak, prosba o fotki z dzisiaj! Bardzo dziekuje rowniez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Wiecej : https://picasaweb.google.com/114051708396369423924/UEz121111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts