marNY Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Mam taki malutki problem. Jeden matoł w miniony piątek wjechał w bok mojego Legaca, czego efektem są wgięte drzwi i połamane lusterko. W lusterku jeszcze dużo widać pomimo połamanej obudowy i kilku pęknięć szkła, ale pod koniec miesiąca czeka mnie przegląd i wiadomo, że trzeba wymienić. Znalazłem kilka sztuk na alledrogo i wysłałem kilka zapytań o to, czy są podgrzewane, bo takie właśnie chcę kupić. Jak na razie otrzymałem jedną mało precyzyjną odpowiedź, że wtyczka w lusterku ma 4 kabelki i prawdopodobnie nie jest podgrzewane. Może ktoś z Was się orientuje ile kabeków ma zwykłe elektryczne a ile z podgrzewaniem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Może ktoś z Was się orientuje ile kabeków ma zwykłe elektryczne a ile z podgrzewaniem??? Napisz który rocznik auta, lub chociaż czy kierunkowskazy są w lusterkach (to determinuje liczbę przewodów)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marNY Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Aaa no jasne. Legacy 2 generacji, 94-99. Kierunków w lusterkach brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Aaa no jasne. Legacy 2 generacji, 94-99. Kierunków w lusterkach brak Na 100% potwierdzi osoba, która ma dostęp do Service Manual'a. Ale wg mojej wiedzy lusterko nie ma podgrzewania, lecz jest tylko sterowane. Do podgrzewania potrzebne są tylko 2 przewody, do sterowania minimum 3: góra/dół - lewo/prawo - odniesienie (a w starszych wersjach możliwe, że były to cztery przewody: podwojone odniesienie). Jeżeli jest i sterowane i podgrzewane liczba przewodów powinna wynosić min. 5 (w Twoim przypadku najprawdopodobniej 6). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maup Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 A piktogramu (uwazaj durny jankesie bo TO MOŻE BYĆ CIEPŁE) wypalonego na lustrze nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marNY Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 A piktogramu (uwazaj durny jankesie bo TO MOŻE BYĆ CIEPŁE) wypalonego na lustrze nie masz? Na moim tego nie ma, na tym które chcę kupić też :/ Dzięki bardzo za pomoc. Chyba poszukam innego, takiego z podgrzewaniem, bo po co niby mam w zimie skrobać lusterka, wystarczy mi skrobanie szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts