kosmita Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Zapraszam na kolejną pojeżdżawkę do Nowego Miasta nad Pilicą. Jak zwykle będzie dużo jeżdżenia, grill, pomiar czasu(na 100% kostki, możliwe, że także fotokomórka). Jeżeli będą chętni, będzie instruktor. Oprócz upalania dodatkową atrakcją będzie możliwość obejrzenia i przejechania się(na lewym oczywiście :wink: ) m.in. takimi zabawkami : Lamborghini Gallardo,Porsche Carrera,Lotus Exige. Ostatnio były też do obejrzenia bolid w stylu Radicala (nie pamiętam nazwy), Caterham R500. Cena w zależności od modelu około 100-150zł dla uczestników pojeżdżawki. Zaczynamy o 10.00 Cena jak zwykle 150 zł/auto. Lista: 1. kosmita 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk7 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Jest jakaś zniżka dla stałych uczestników? Link to comment Share on other sites More sharing options...
castrol Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Lista: 1. kosmita 2.castrol gt sti + nowy wynalazek na bazie gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 1. kosmita 2. castrol gt sti + nowy wynalazek na bazie gt 3. faldżip - saxo sti :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk7 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 1. kosmita 2. castrol gt sti + nowy wynalazek na bazie gt 3. faldżip - saxo sti 4. młodysti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmita Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Oprócz upalania dodatkową atrakcją będzie możliwość obejrzenia i przejechania się(na lewym oczywiście :wink: ) m.in. takimi zabawkami : Lamborghini Gallardo,Porsche Carrera,Lotus Exige. Ostatnio były też do obejrzenia bolid w stylu Radicala (nie pamiętam nazwy), Caterham R500. Cena w zależności od modelu około 100-150zł dla uczestników pojeżdżawki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgol Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 no to w takim razie pytanie bardzo na miejscu. cale lotnisko nasze, czy tylko ta czesc, gdzie sie jedzie przez las a potem miedzy bunkrami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmita Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Część przez las, bunkry, 2/3 pasa startowego. Generalnie wszystko co jest na lewo od hangaru jest do naszej dyspozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 zgaduje wiec, ze beda fragmenty na mniej przyczepnej nawierzchni, tak? (pytam, bo bylem tam tylko w zimie i generalnie wszedzie bylo bialo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmita Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Tak, w kilku miejscach jest trochę mniej przyczepnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmita Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 Niestety ze względu na małą ilość chętnych impreza się nie odbędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk7 Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 szkoda bo już zatankowałem do pełna Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalek Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 szkoda... wlasnie sie zgadalismy w 3 auta zeby podjechac jutro to nie zmieni decyzji organizatorow ? bedzie nas juz 7 autek co najmniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmita Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 No niestety już za późno, lotnisko odwołane Sorki za zamieszanie. Zapraszam następnym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgol Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 ech... szkoda... ja też z kumplem miałem podjechać... wychodne załatwione, żona z dzieckiem wysłana do znajomych a tu dupppa Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalek Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 dzieje sie cos jutro gdzies indziej w okolicach warszawy ? ulez np ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 szkoda bo już zatankowałem do pełna no ja to juz nawet przymontowalem statyw na kamerke do klatki i nagralem onboard z wyprawy na stacje w celu dopompowania pojezdzawkowego zestawu kol... a teraz zamiast pojezdzawki zostaje mi kupic wycieraczki do mojego bolida i obejrzec Kubice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 nie ten przycisk... jak to sie kasuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts