cząstek Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Witam Ostatnio moje autko od jakiegoś czasu jest w naprawie więc jak wróci to najpierw przekładka felg i oponek z zimówek na letnie. Pomyślałem, że trza letnie oczyścić i doprowadzić do ładu. W trakcie ogarniania felg odkryłem, że w jednej oponie wbity jest kawałek drutu jakieś 3-4 mm, wyjąłem to cholerstwo i ku zdziwieniu powietrze nie zeszło. I tu pojawia się pytanie czy jechać do wulkanizatora, aby nalepił jakąś łatkę czy nie dotykać. Zaznaczam, że w perspektywie max 2 miesięcy będą nowe potenzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cząstek Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Zaznaczam że obecne opony letnie to RE070 przy końcówce swojej kadencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 jak trzymają ciśnienie to nic nie rób, albo lepiej daj mi te opony, przecież i tak kupujesz następne :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 jechac, znajac zycie bedzie powoli schodzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 jeździć i kontrolować ciśnienie, i tak niedługo im zostało..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts