carlos-wrx Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Witam. Napisałem już w dziale częsci, co jest mi do szczęscia potrzebne, ale postanowiłem sprobowac jeszcze tutaj. Moje auto już 6 tygodni stoi rozgrzebane (po drobnej stluczce pod koniec lutego), do zakonczenia naprawy brakuje tylko prawego reflektora ksenonowego do s.imprezy wrx mod 06 - część 6 tygodni temu zostala zamowiona przez SIP, do dziś echo, pomimo zapewnień iż spodziewany, zakładany czas oczekiwania to : w wypadkach pilnych 4-7 dni, standardowy priorytet 3 do max 4 tygodni - jak widać pewnie moje zamówienie ma jakiś specjalny status dlatego jeszcze sobie czekam. Teraz pozwolcie zadać pytanie - co robić? ...bo ja juz naprawde nie wiem, a samochód jest mi dramatycznie potrzebny - gdzie szukać, pytać , może spasuje się cos innego, jakies tjuningowe :wink: zamienniki (to z desperacji).... pozdrawiam i naiwnie liczę na jakieś niespodziewane rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Carfit parę dni temu miał wystawione nóófki na allegro,może mu się jeszcze jakis ostał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ariel Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 jak chcesz coś z Aso to zagadaj do Andrzeja Kopera (jest na forum) to dealer Subaru i jeśli nie ma go na stanie to pewnie powie Ci na kiedy będzie bez ściemniania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts