Jump to content

Toruńskie Subaraki

lukasswrx

Recommended Posts

noo... super pomysł (bo mój :twisted: )! Subaraki ostatnio często widuje... na forum też kilku użytkowników jest... aaa... macie gdzieś jakiś szablon wizytówki klubowej?? Bo muszę jednemu STi za wycieraczkę wepchnąć :lol:

Odnajdźcie go! Bedzie Ich Troje! :twisted:

:mrgreen:

[ Dodano: Sro Mar 24, 2010 7:12 pm ]

A co się w ogóle z Jachu93 dzieje :?:

Nie ma go i nie ma... :sad:

No jak nie :mrgreen: jest jeszcze kilku forumowiczów z Torunia :lol:

bieda u nas w mieście z Subarakami :lol: Ale i tak lepiej niż z EVO. bo z tego co wiem, to jest tylko jedna X :twisted:

witam, nie znowu taka bieda, czasem smignie cos niebieskiego :D a i evo conajmniej 2 :-)

wesołych

bieda u nas w mieście z Subarakami :lol: Ale i tak lepiej niż z EVO. bo z tego co wiem, to jest tylko jedna X :twisted:

witam, nie znowu taka bieda, czasem smignie cos niebieskiego :D a i evo conajmniej 2 :-)

wesołych

ooo widzie Torunianin :twisted: Witamy na forum :mrgreen: No czasem... ale baaardzo rzadko :wink:

• 4 weeks later...

To co mieszkańscy Grodu Kopernika nie chcą się integrować? :D

Ja z lukasswrx co jakiś czas robimy mikro spoty, w ostatnią sobotę do Torunia zawitał nawet Wełniacz troche pogadaliśmy, obejrzał Tor Rallycrossowy i Motoarene i pojechał :P Było bardzo miło... Jest na forum coraz więcej użytkowników z Torunia, a w ogóle się nie łączymy - trzeba to zmienić!! :twisted:

Ja z lukasswrx co jakiś czas robimy mikro spoty, w ostatnią sobotę do Torunia zawitał nawet Wełniacz troche pogadaliśmy, obejrzał Tor Rallycrossowy i Motoarene i pojechał :P Było bardzo miło... Jest na forum coraz więcej użytkowników z Torunia, a w ogóle się nie łączymy - trzeba to zmienić!! :twisted:

Ty się tak nie integruj, bo Ci to może zaszkoszić.. :twisted:

Do szkoły! Uczyć się ! :twisted::twisted::mrgreen:

Ty się tak nie integruj, bo Ci to może zaszkoszić.. :twisted:

Do szkoły! Uczyć się ! :twisted::twisted::mrgreen:

Teraz trzecie klasy mają matury i cały tydzień gnije w domu :D

morgan widzę nie chętny na spoty :lol:

No ej! Rzuć hasło kiedy i gdzie a jak tylko będę mógł ... ;) W końcu to ja jestem tu nowy, chociaż Subaru mam od 7 lat :D Wezmę może i syna bo on nie wiele młodszy od Ciebie (jak wnioskuje po Twoim nick'u Jachu93) 8)