lukasswrx Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Jeździ ich pełno ,a czy są jacyś forumowicze tutaj z Torunia ? można by sie jakos ustawić i wjechać na Torun Racing Nights i pokazac kto jest lepszy:d pisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 noo... super pomysł (bo mój )! Subaraki ostatnio często widuje... na forum też kilku użytkowników jest... aaa... macie gdzieś jakiś szablon wizytówki klubowej?? Bo muszę jednemu STi za wycieraczkę wepchnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Duuuuużo was tu! Wciśnij mu ładnie obcięta karteczke z adresem Forum i pozdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.stk Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 wiem, że jeden owner niebieskiej jest na forum, ale raczej tu nie zagląda... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Odnajdźcie go! Bedzie Ich Troje! [ Dodano: Sro Mar 24, 2010 7:12 pm ] A co się w ogóle z Jachu93 dzieje :?: Nie ma go i nie ma... :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Odnajdźcie go! Bedzie Ich Troje! [ Dodano: Sro Mar 24, 2010 7:12 pm ] A co się w ogóle z Jachu93 dzieje :?: Nie ma go i nie ma... :sad: No jak nie jest jeszcze kilku forumowiczów z Torunia Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 O! Zguba się znalazła No to szukaj, szukaj bo was mało tu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 torun racing nights, brzmi dumnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 a jak ale z tym TRN to nie koniecznie... mozna przecież normalnie, w dzień się spotnąć :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasswrx Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 grygo, to z Trn to tak jesli ktos chce a ogolnie mozna w dzien normalnie spota zrobic;) jesli byloby z kim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 no właśnie... jesli byłoby z kim Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 juz w czerwcu 1 okazja do spota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 i 24 kwietnia bo emotorsport będzie, ja też i lukasswrx pewnie też wpadnie może ktoś jeszcze się skusi... kto wie :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Coś wam to ucichło tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 to podgłaśniamy..... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 bieda u nas w mieście z Subarakami Ale i tak lepiej niż z EVO. bo z tego co wiem, to jest tylko jedna X Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciejas Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 bieda u nas w mieście z Subarakami Ale i tak lepiej niż z EVO. bo z tego co wiem, to jest tylko jedna X witam, nie znowu taka bieda, czasem smignie cos niebieskiego a i evo conajmniej 2 :-) wesołych Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 bo z tego co wiem, to jest tylko jedna X jedna dziesiątka......to jakby dwie piątki..... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 A to znowu u nas tego to az za duuużo jest Ale subarkami tez nie gardzą tyle ze mało niebieskich :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 bieda u nas w mieście z Subarakami Ale i tak lepiej niż z EVO. bo z tego co wiem, to jest tylko jedna X witam, nie znowu taka bieda, czasem smignie cos niebieskiego a i evo conajmniej 2 :-) wesołych ooo widzie Torunianin Witamy na forum No czasem... ale baaardzo rzadko :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 To co mieszkańscy Grodu Kopernika nie chcą się integrować? Ja z lukasswrx co jakiś czas robimy mikro spoty, w ostatnią sobotę do Torunia zawitał nawet Wełniacz troche pogadaliśmy, obejrzał Tor Rallycrossowy i Motoarene i pojechał Było bardzo miło... Jest na forum coraz więcej użytkowników z Torunia, a w ogóle się nie łączymy - trzeba to zmienić!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgan Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 no to spotkajmy się 19 czerwca na pojeżdżafffce Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 To co mieszkańscy Grodu Kopernika nie chcą się integrować? Ja z lukasswrx co jakiś czas robimy mikro spoty, w ostatnią sobotę do Torunia zawitał nawet Wełniacz troche pogadaliśmy, obejrzał Tor Rallycrossowy i Motoarene i pojechał Było bardzo miło... Jest na forum coraz więcej użytkowników z Torunia, a w ogóle się nie łączymy - trzeba to zmienić!! Ty się tak nie integruj, bo Ci to może zaszkoszić.. Do szkoły! Uczyć się ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 To co mieszkańscy Grodu Kopernika nie chcą się integrować? Ja z lukasswrx co jakiś czas robimy mikro spoty, w ostatnią sobotę do Torunia zawitał nawet Wełniacz troche pogadaliśmy, obejrzał Tor Rallycrossowy i Motoarene i pojechał Było bardzo miło... Jest na forum coraz więcej użytkowników z Torunia, a w ogóle się nie łączymy - trzeba to zmienić!! Ty się tak nie integruj, bo Ci to może zaszkoszić.. Do szkoły! Uczyć się ! Teraz trzecie klasy mają matury i cały tydzień gnije w domu morgan widzę nie chętny na spoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgan Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 No ej! Rzuć hasło kiedy i gdzie a jak tylko będę mógł ... W końcu to ja jestem tu nowy, chociaż Subaru mam od 7 lat Wezmę może i syna bo on nie wiele młodszy od Ciebie (jak wnioskuje po Twoim nick'u Jachu93) 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts