Kario Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Mam parę pytań, pewnie było już przerabiane... ale może ktoś ma coś nowego do dodania i nie wszystko było omówione: 1. Silnik 3.0 vs 2.5T... wole 2.5T ale jaka jest różnica w spalaniu 2. Jak z naprawa serwisem tego 2.5T ze stanów, co z częściami ? 3. Co trzeba przerobić ? Światło przeciwmgielne, lusterka, reflektory ? 4. Da się zmienić licznik / komputer na km ? 5. Ktoś wymieniam zawias na europejski -> koszty i co wymienić na co ? Jechałem na zawiasie ze stanów i tym autem wg mnie się nie da jeździć. 6. Czy występują jakieś różnice konstrukcyjne miedzy wersja US a europejska ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Jaki rocznik? Jak Ci nie pasuje zawias w OBK, to lepiej wez Legacy kombi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Kario, tutaj masz wszytkie odpowiedzi na swoje pytania: :wink: http://www.forum.subaru.pl/viewforum.php?f=24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kario Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Poprzedni model interesuje mnie legacy kombi (ewentualnie OBK), automat 3.0 / 2.5T. Niestety nie znalazłem informacji przeglądając wątki. Niektóre są na temat, ale brak w nich konkretnych informacji np: gdzieś ludzie piszą, ze nie da się zmienić mil na km, ale to nie do końca prawda, da się tylko pewnie trzeba wymienić coś pytanie co. Kusi mnie ten 2.5T... szkoda, ze nie było ich w europie Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Kario, pewnie ze sie wszystko da zmienic, ale czasami taka operacja jest zbyt kosztowna, wiec sie nie da :wink: Jezeli Ci nie przeszkadza temperatura w F i mile to nie ma sie nad czym zastanawiac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kario Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Problem w tym... że przeszkadza Wiem, ze to by mnie denerwowało. Może ktoś zna odpowiedzi na resztę pytań ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts