zofx Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Witam. Bardzo chciałbym mieć klimę w swoim aucie, dlatego pytam jak najtaniej sobie taką sprawic? czy od anglika skompletuje i łatwo zamontuję takową ? bo wiem ze montowanie klimy w firmie czesioPL raczej kosztuje bardzo duzo. Ile kosztuje taki zabieg? Co polecacie? tylko proszę bez txtów typu: " sprzedaj i kup z klimą " które tak bardzo kochacie : - D pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Co polecacie? tylko proszę bez txtów typu: " sprzedaj i kup z klimą " które tak bardzo kochacie : - D to jakbyś chciał GTka przekładać w wolnossące ciało [ Dodano: Pon Cze 08, 2009 12:11 pm ] najlepiej daj ogłoszenie "kupię kompletną klimę" moze ktoś ma coś w obórce Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 najlepiej daj ogłoszenie "kupię kompletną klimę" moze ktoś ma coś w obórce Ja na ten przyklad mam kompresor klimatyzacji od GT '99 Reszta gratow niestety juz sprzedana. Od Anglika to chyba tylko kompresor bedzie taki sam. Chlodnica ma chyba podlaczenia z innej strony. No i przewody tez nie podejda. ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
zofx Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 a ile gdzies by taki zabieg mnie kosztował ? : - ) moglibyscie jakos rozpisac co ile by kosztowało? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts