burzum Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Czesc, w jaki sposob jest mocowana uszczelka przedniej szyby ? Zaczela mi regularnie wypadac. Pozdrawiam, Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 burzum, mialem podobny problem. podobno uszczelke osadza sie podczas montazu szyby i powinna po prostu tkwic na "swoim" miejscu... ale u mnie po wymianie szyby byly problemy uszczelka wyskakiwała i w efekcie została podklejona - od tego czasu (odpukac) trzyma ok. podklejenie to chyba jedyny sposob na wypadajaca uszczelke bo inaczej trzeba by szybe wycinac i zakladac z uszczelkami na nowo zeby spasowały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burzum Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 Dzieki, ja swoja dzisiaj przykleilem osmiorniczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Dzieki, ja swoja dzisiaj przykleilem osmiorniczka oby trzymała :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiu Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 burzum a na jaki klej? właśnie do klejenia swojej się zabieram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL-Marcin Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 A ja mam dwa paski taśmy izolującej. pierwszy pasek na styku szyba/uszczelka, drugi pasek na styku uszczelka/dach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts