mk Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Witam! Zamówiłem własnie takie autko i chciałbym dopytać o szczegóły: jakie bedzie wykończenie deski rozdzielczej(wiem, że czarne), czy może będzie to karbon? Czy będą lampy halogenowe? A może Dyrekcja posiada jakieś zdjęcia tego autka? To będzie moja pierwsza przygoda z Subaru! Pozdrawiam!
Polini Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Chyba w wątku pod Twoim byłoby to napisane... :roll: Gratulacje auta! 8) :roll:
kropek Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A może Dyrekcja posiada jakieś zdjęcia tego autka? To się nazywa odwaga, zamawiać w ciemno brykę P.S. Gratuluję wyboru i pozdrawiam Proszę o wybaczenie mi tej uszczypliwości
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 2, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 2, 2005 Wykończenia są takie, jak w normalnym Legacy 2.0 MY 05. Zakładam, że wszystkie samochody w wersji specjalnej zostaną zamówione "w ciemno". Ze wstępnie zamówionej puli 50 sztuk zostało jeszcze tylko ok. 20 !. Łączę pozdrowienia
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 4, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 4, 2005 Niniejszym muszę skorygować powyższą wypowiedź - zostało jeszcze 8 sztuk (niebieskich juz brak). Pozdrowienia
mk Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Czy jest już może bliżej znany termin przyjazdu tych aut do Polski :?: Pozdrawiam! :wink:
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 7, 2005 Ojciec Założyciel Posted February 7, 2005 "dodruku" nie będzie :wink: Samochodów już brak. Termin przyjazdu do Polski to kwieciń b.r. Łaczę pozdrowienia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.