koja Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Witam Mam Outbacka z 1998 wolny motor 2,5. Po odpaleniu motora i przejechaniu kilku metrów, gdy się zatrzymam wychodząc słyszę syk powietrza niezbyt długi no i nie widać żeby auto "siadło", po dłuższej jeździe jest podobnie. Czy on tak ma? Koja Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Zdecydowanie nie. A co jest rano z autem, po przestanej nocy? Nie siada któryś amor, nie widać różnicy w wysokości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koja Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 Cześć Nie widać żadnej różnicy. Auto stoi prosto. Tzn. Wysokośc nadkola jest taka sama z każdej strony. Natomiast jak go podniosę sterując klawiszem obok siedzenia, to stoi do rana podniesiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 To jeżeli Ci ten syk nie zagłusza radia, może się do niego po prostu przyzwyczaj... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koja Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 Przyjacielu! Nie przeczytałeś mojego pytania,które zadałem w Piątek. Grzecznie pytam o to doświadczonych, bo ja mam swojego dopiero 4 rok, przyzwyczajenia są moją mocną stroną. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Outback nie ma pneumatycznego zawieszenia i nigdy nie mial Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
koja Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Nie widzę żeby ktoś tu coś napisał o "pneumatycznym zawieszeniu" Natomiast widzę, że masz problemy z przyswajaniem czytanych treści. POzdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 CześćNie widać żadnej różnicy. Auto stoi prosto. Tzn. Wysokośc nadkola jest taka sama z każdej strony. Natomiast jak go podniosę sterując klawiszem obok siedzenia, to stoi do rana podniesiony. Ciekawe w jaki sposob mozna go podniesc bez pneumatycznego zawieszenia ? Chyba sam nie wiesz jakie masz auto, to jest raczej Legacy a nie OBK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts