Scooby Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Czy Szanowna Dyrekcja badz ktos z uzytkownikow STi moglby mi powiedziec z jakiego materialu wykonana jest tapicerka w estiaju oraz czy istnieja jakies uniwersalne kody kolorow dla tapicerki? Jakby ktos dysponowal fotami foteli/drzwi z STi w duzej rozdzielczosci, to bylbym wdzieczny za przeslanie ich na adres mateusz@neostrada.pl
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 16, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 16, 2004 Przód: materiał + alcanatara, tył : materiał. Niestety kolory tapicerki nie maja takiego systemu kodowania, jak np. lakiery nadwozia. Pozdrowienia
Scooby Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Dziekuje bardzo za odpowiedz. O to mi wlasnie chodzilo .
Biohazard Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Jakby ktos dysponowal fotami foteli/drzwi z STi w duzej rozdzielczosci, to bylbym wdzieczny za przeslanie ich Czy są jeszcze potrzebne? Mogę zrobić 1600x1200, ale to chyba nie ma sensu. Zdjęcia nie oddadzą tego, co wyczuwalne jest w dotyku.
Scooby Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Czy są jeszcze potrzebne? Mogę zrobić 1600x1200, ale to chyba nie ma sensu. Zdjęcia nie oddadzą tego, co wyczuwalne jest w dotyku. Jesli mozesz, to bardzo poprosze. Wiem, ze to sie ma nijak do rzeczywistosci ale poszukuje fotek w dobrej rozdzielczosci (1600x1200 beda jak znalazl ).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.