Guest Darek Posted March 23, 2003 Share Posted March 23, 2003 chciałbym kupić leone czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat tego samochodu? dzięki Darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 Czy Leone to nie Seat czasem? Jezeli tak to czy pytanie milosnikow Subaru o kupno Leona nie jest skazane na odpowiedz "kup se Pan Subaru" ? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 Flipper, jaja sobie robisz czy co? Nie wierze, żebys nie widział lub choćby nie słyszal o Subaru Leonie.....nie, nie...to taki joke? pozdrawiam P.S.: oto link do jednego z ogloszen: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11469449 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 Flipper, jaja sobie robisz czy co? Nie wierze, żebys nie widział lub choćby nie słyszal o Subaru Leonie.....nie, nie...to taki joke? 8) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted March 24, 2003 Share Posted March 24, 2003 napisałem "subaru leonie" zamiast "leone ", to już w ogole namieszałem... Flipper, nie geniewaj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts