TomekEl Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Szanowna Dyrekcjo czy moglbym prosic o podanie numeru lakieru do Subaru GT '99 kolor "srebrny" ale tak nie do konca. Nie wiem czy wychodzily w roznych odcieniach ale wydaje mi sie ze nie. Lakier jest do pokrycia odpryskow po kamyczkach wiec wystarczy ze bedzie podobny . A moze serwisy wzorem innych marek oferuja lakiery zaprawkowe w opakowaniach z pedzelkiem :?:
aflinta Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Szanowna Dyrekcjo czy moglbym prosic o podanie numeru lakieru do Subaru GT '99 kolor "srebrny" ale tak nie do konca. Nie wiem czy wychodzily w roznych odcieniach ale wydaje mi sie ze nie. Lakier jest do pokrycia odpryskow po kamyczkach wiec wystarczy ze bedzie podobny . A moze serwisy wzorem innych marek oferuja lakiery zaprawkowe w opakowaniach z pedzelkiem :?: Nie weim jak to jest w Subaru, ale Fiat CC na pokrywie bagażnika (hehe, ktoś to nazwał bagażnikiem) ma taką naklejkę gdzie jest nazwa koloru i numer lakieru podany, może subaru też gdzieś to umieszcza w śrdoku?
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 25, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 25, 2004 Numer koloru znajduje sie na tabliczce znamionowej na prawym przednim nadkolu. Pozdrowienia
TomekEl Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 Ha! A gapilem sie na te tabliczki podczas czyszczenia i nie przyszlo mi do glowy ze tam jest numer tylko szukalem jakiejs naklejki na felcu. Serdeczne dzieki :!:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.