Jump to content

Numer lakieru

TomekEl

Recommended Posts

Posted

Szanowna Dyrekcjo :) czy moglbym prosic o podanie numeru lakieru do Subaru GT '99 kolor "srebrny" ale tak nie do konca. Nie wiem czy wychodzily w roznych odcieniach ale wydaje mi sie ze nie. Lakier jest do pokrycia odpryskow po kamyczkach wiec wystarczy ze bedzie podobny :D . A moze serwisy wzorem innych marek oferuja lakiery zaprawkowe w opakowaniach z pedzelkiem :?:

Posted
Szanowna Dyrekcjo :) czy moglbym prosic o podanie numeru lakieru do Subaru GT '99 kolor "srebrny" ale tak nie do konca. Nie wiem czy wychodzily w roznych odcieniach ale wydaje mi sie ze nie. Lakier jest do pokrycia odpryskow po kamyczkach wiec wystarczy ze bedzie podobny :D . A moze serwisy wzorem innych marek oferuja lakiery zaprawkowe w opakowaniach z pedzelkiem :?:

Nie weim jak to jest w Subaru, ale Fiat CC na pokrywie bagażnika (hehe, ktoś to nazwał bagażnikiem) ma taką naklejkę gdzie jest nazwa koloru i numer lakieru podany, może subaru też gdzieś to umieszcza w śrdoku?

• Ojciec Założyciel
Posted

Numer koloru znajduje sie na tabliczce znamionowej na prawym przednim nadkolu.

Pozdrowienia

Posted

Ha! A gapilem sie na te tabliczki podczas czyszczenia i nie przyszlo mi do glowy ze tam jest numer :D tylko szukalem jakiejs naklejki na felcu.

Serdeczne dzieki :!:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...