tommy-tg Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Jak wypiac ramke z lusterkiem z jego mocowan???Chce wymienic szklo lustra i pokleic lusterko po tym jak ktos kopnieciem zlamal mi lusto ale nie moge wypiac tej ramki z zaczepu.Centralnie na strodku lustra jest chyba dosc duzy kulowy zaczep i dwie sruby regulujace ustawienie lusterka w dwuch plaszczyznach,,Macie jakis pomysl jak wypiac ta ramke nie niszczac juz wiecej elementow,,dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
komancz Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Jak wypiac ramke z lusterkiem z jego mocowan???Chce wymienic szklo lustra i pokleic lusterko po tym jak ktos kopnieciem zlamal mi lusto ale nie moge wypiac tej ramki z zaczepu.Centralnie na strodku lustra jest chyba dosc duzy kulowy zaczep i dwie sruby regulujace ustawienie lusterka w dwuch plaszczyznach,,Macie jakis pomysl jak wypiac ta ramke nie niszczac juz wiecej elementow,,dziekuje za pomoc Pomysl jest taki ze bierzesz opalarke na 1 poziom i podgrzewasz z wiekszej odleglosci, potem schodzi bez problemow Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy-tg Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Jak wymienic lustro to wiem ale jak wyjac ramke z zatrzaskow- aby odkrecic mechanizm,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 tommy-tg, napisz PW do Kovala, on ostatnio wymieniał cały wkład z lusterka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 tommy-tg, może mój stary temat Ci coś pomoże: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=100239 (wiadomość z 14 marca) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy-tg Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 dziekuje chlopaki ,juz wiem na czym stoje,tak zrobie jak napisal Roland Link to comment Share on other sites More sharing options...
koval Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 tak na szybko fotki z rozbiórki ja wklad wyciagalem za pomoca karty BP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy-tg Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 dziekuje,,wszystko widze,raz jeszcze dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts