Palacz69 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ahoj, pomóżcie proszę jakimś manualem. Nie odbija mi ta dzwigienka w środku od otwierania klapy. Klapę otworzyłem, ale już domknąć nie mogę Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 10 godzin temu, Palacz69 napisał(a): Ahoj, pomóżcie proszę jakimś manualem. Nie odbija mi ta dzwigienka w środku od otwierania klapy. Klapę otworzyłem, ale już domknąć nie mogę Dziękuję Wyczyść, nasmaruj, pomoże. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajcus Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Miałem to samo u siebie w SF i tak jak Marcin wyżej pisze, pomogło wykręcenie mechanizmu, wyczyszczenie i nasmarowanie go 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palacz69 Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 W dniu 7.07.2023 o 07:06, 555marcin napisał(a): Wyczyść, nasmaruj, pomoże. Ahoj, tak zrobiłem działa dzięki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qdlaty Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Była prowadzona akcja serwisowa. Między innymi z tym właśnie. Mi się nie działo nic ale jak kupiłem auto to zrobiłem te serwisy. Warto zapytać w serwisie Subaru w Twojej okolicy, może Ci nowy wstawia na ich koszt. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts