Muminken Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Witam. Mam takie pytanie. Ile jest warte Outback 1999rok ,silnik ej20 (115albo125km) , w dowodzie widnieje jako legacy 2.5 . Benzyna LPG(STAG 2018) , bordowe, blacharsko zdrowe, po bokach rysy po krzakach( idzie to wypolerować) zderzaki też po przejściach, na zimówkach 16" , sączy się z jednej strony z pod wałka rozrządu, nowa pompa wody, nową sonda, brak kata, tłumik dla wymagających do wymiany, czasami potrafi nie zrzucić biegów i zadusić silnik, grzeje się lewe przednie koło, tuleje kupione na tył od zbieżności i wahacza wzdłużnego, z tyłu brak stabilizatora, klima do nabicia. To chyba tyle szczerej recenzji. Na liczniku 410000 km sprawdzone dzisiaj przez psiarnię (500zł za wymuszenie )ale silnik nie wiem ile ma , napewno drugi w aucie.Czekam na wasz pogrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Całość w cenie złomu...na częsci wyjdzie więcej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muminken Posted April 19, 2023 Author Share Posted April 19, 2023 4 minuty temu, Neutrino33 napisał(a): Całość w cenie złomu...na częsci wyjdzie więcej. Nie będę sprzedawał na części normalnie jeżdżącego auta Napisałem tylko szczerze wszystkie wady, wszystkie. Tak, robią podobno jak h6 padają, słyszałem że silnik drogi a niedużo w dobrym stanie jest takich silników 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 16 godzin temu, Muminken napisał(a): Ile jest warte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muminken Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 15 minut temu, Pan Dziedzic napisał(a): Dlaczego tak uważasz młodzieńcze? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Bo to jedna wielka niewiadoma. 28 minut temu, Muminken napisał(a): młodzieńcze? Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muminken Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 Teraz, Pan Dziedzic napisał(a): Bo to jedna wielka niewiadoma. Dziękuję Chyba do Milowicza Jędrula mówił młodzieńcze , jeśli dobrze pamiętam A czemu nie wiadoma? Napisałem wszystko jak na spowiedzi. Jeśli jest tak jak piszecie , to wolę postawić go do garażu, kupić coś innego do jazdy, a outbacka powoli wydobywać z tych usterek które posiada. Na dzień dzisiejszy normalnie jeździ, oczywiście gdyby naprawić wymienione przeze mnie usterki jezdziło by się lepiej. No ale dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Na dzień dzisiejszy, to powinien dostać ori silnik 2,5. Później dalsza mechanika, blacharka i tak dalej i tak dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muminken Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 Blacharsko jest bardzo dobrze. Dwa pryszcze na klapie . Tyle tylko że porysowany po obu stronach po walce w terenie. Ale na to wystarczy polerka. Buda dzwon. No ale będę coś działały w tym temacie. Dzięki i wszystkiego dobrego ,, młodzieńcze " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Raczej " piękny kawalerze ", niestety podwójne nietrafienie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts