Palacz69 Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Ahoj, zablokował sie mechanizm zamykania/otwierania maski. Otworzyłem, a gdy próbowałem zamknąć nie mogłem docisnąć klapy. Gdy poruszałem dźwignią linki to w pewnym momencie linka zeskoczyła lub się zerwała. Jest jakiś manual jak to sprawdzić/rozebrać? Dojechałem z duszą na ramieniu do domu, a dziś już ciemno by przy tym grzebać. Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
artaa Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Za jasnego na spokojnie obejrzeć, jak się zerwała to nowa i mordęga przekładania ;-) a jak tylko zeskoczył i chodzi lekko to założyć i przesmarować wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palacz69 Posted February 15, 2022 Author Share Posted February 15, 2022 Ahoj artaa, dzięki za szybką reakcję. Linka na szczęście żyje, tylko zeskoczyła, ale pękł jakiś plastikowy element. Można dokupić jakieś części osobno czy cały zamek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artaa Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 (edited) Pojedź do dużej hurtowni i pogadaj może coś przypasuje. Najlepiej weź to połamane i szukaj podobnej funkcjonalności a nie identycznego wyglądu..., jak tak dobrałem np. dysze spryskiwaczy, bodaj z Clio mi przypasowały, i były za przysłowiowe 5 PLN. Edited February 15, 2022 by artaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts