Faya Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Witam wszystkich serdecznie, Mam problem z określeniem jaką mam szukać osłonę pod silnik do mojego Forestera 15r. Diesel - czy osłona z końcówką 001 będzie pasować? Czy może któryś z forumowiczów mógłby mi pomóc i choć fotkę przesłać osłony z jego auta z tego modelu? Z góry dziękuję za pmoc i pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masteritos Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Hej, szukasz jakiegoś zamiennika lub samoróbki ? Jeśli chcesz ze sklepu subaru to napisz do nich i Ci doradzą, mają takie dostępne. Faktycznie na ich stronie dla '15 SBD jest dziwnie to napisane. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faya Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Dzięki za info, Mój lokalny serwis (nie Subaru) dowiedział się od nich, że niby osłona ma końcówkę 071, ale nic takiego nie mogę zlokalizować nigdzie. Nic będę próbował dalej. Dzięki jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvspaten Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Cześć, Jakiej osłony szukasz? oryginału plastikowego? czy chcesz alu albo stal zamontować bo nie załapałem? Ja montowałem w swoim dieslu 2015 stalową i mam jeszcze oryginalny plastik też. Nie zamierzam sprzedawać, ale mogę przy okazji poszukać jakiegoś nr części na niej albo podesłać fotkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faya Posted April 13, 2021 Author Share Posted April 13, 2021 Witaj, Szukam plastikowej oryginał ewentualnie zamiennik. Byłbym bardzo wdzięczny za fotkę i jak się uda nr osłony to już wogle byłoby super. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvspaten Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 (edited) Forester 2013-2015 2.0 diesel CVT - oryginalna osłona silnika Edited April 15, 2021 by tvspaten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faya Posted April 15, 2021 Author Share Posted April 15, 2021 Witam kolego! Chciałbym bardzo podziękować za fatygę i fotki! Naprawdę wielkie dzięki, już wiem czego szukać! (Flaszkę wiszę!) Pozdrawiam serdecznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvspaten Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Nie ma sprawy, powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts