Szmiglo Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Odebrałem auto po zrobieniu uszczelki wału. Wyjmowana była skrzynia. A ja się ze skrzynią bardzo lubię i dziś podczas wymiany usłyszałem, że magicy musieli mi coś naruszyć przy wyjmowaniu ukochanej cvt i jest zapocenie przy lewej półosi. Wskoczylem na znany portal aukcyjny i są uszczelki dedykowane do silnika i roku modelowego. Nie ma rozgraniczenia manual/cvt. Czy mam rozumieć, że są takie same? i jest po prostu jedna? tutaj link do tego, który znalazłem https://allegro.pl/oferta/subaru-outback-09-14-uszczelniacz-polosi-przedniej-9561685224 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutek34 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 może coś pociekło po wyjęciu półosi i wcale nie ma teraz wycieku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmiglo Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 raczej w drugą stronę. Jak go odbierałem to oglądałem i było suchutko i czyściutko. Po kilku dniach zobaczyłem plampkę. Chyba czeka mnie telefon do ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmiglo Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 Zamówiłem w ASO. Jak odbiorę to wrzucę numer dla przyszłych poszukujących. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmiglo Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 Dla potomnych. Uszczelniacz odebrany dziś z ASO. Taki sam numer jak ten z aukcji. Numer dla lewej półosi 806735290 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts