Natalia Łynka Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Hej, Szukam jakiegos adaptera do małych tablic rejestracyjnych. Z przodu mam male miejsce konstrukcyjne, jednak z tylu weszla by duza. Auto jest sporządzane z amerykańskiego rynku i policja zaczela sie czepiać, ze powinnam miec duze skoro z tyłu by weszla, mimo, iz z przodu jest wytloczka na małe. Tak więc wiecie czy istnieje jakis taki adapter czy cos na male tablice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Masz na alegro od groma takich ramek na małe tablice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 49 minut temu, frisco napisał: Masz na alegro od groma takich ramek na małe tablice. Dokładnie. Kup ramkę do tablicy amerykańskiej na allegro i zamontuj tablicę w ramce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia Łynka Posted October 7, 2020 Author Share Posted October 7, 2020 Tak mialam zrobione od roku i nie bylo problemu... Do Teraz. Znalazlam w jednym filmiku na yt taki adapter z dyfuzorem ale nie moge znalesc nigdzie na sprzedaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXiDe Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 W dniu 7.10.2020 o 11:06, Natalia Łynka napisał: Hej, Szukam jakiegos adaptera do małych tablic rejestracyjnych. Z przodu mam male miejsce konstrukcyjne, jednak z tylu weszla by duza. Auto jest sporządzane z amerykańskiego rynku i policja zaczela sie czepiać, ze powinnam miec duze skoro z tyłu by weszla, mimo, iz z przodu jest wytloczka na małe. Tak więc wiecie czy istnieje jakis taki adapter czy cos na male tablice? Zapewne chodzi Ci o: https://www.ebay.pl/itm/272872374922 nic poza firmą ARP nie widziałem. Niestety cena wysoka. Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia Łynka Posted October 9, 2020 Author Share Posted October 9, 2020 21 godzin temu, eXiDe napisał: Zapewne chodzi Ci o: https://www.ebay.pl/itm/272872374922 nic poza firmą ARP nie widziałem. Niestety cena wysoka. Pzdr. Dokładnie cos takiego potrzebuje tylko tanszy odpowiednik Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXiDe Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Ciężki temat. Ja nic nie znalazłem. :/ Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts