qba75 Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Witam! Na dniach stanę się szczęśliwym posiadaczem Subaru Forestera (sj). Jako, że chciałbym dokonać pewnej personalizacji auta postanowiłem zainwestować w wymianę fabrycznego radia. Z całej gamy produktów oferowanych przez popularne portale typu Allego, Aliexpres można wybrać "coś", co będzie wyglądało i działało... I tutaj mam do zaprawionych w bojach forumowiczów i jednocześnie posiadaczy Subaru prośbę o pomoc w wyborze odpowiedniego sprzęcicha. Może ktoś zaproponuje konkretne modele oraz zna sprawdzone firmy na Dolnym Śląsku montujące takie urządzenia. Tak wiem, temat był już poruszany, ale czas leci, sprzęt coraz nowszy i dopracowany więc postanowiłem zapytać:) Z góry dziękuję za okazaną pomoc Pozdrawiam Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 mam kenwooda serii dnx , dzisiaj kupiłbym coś na androidzie z najmocniejszymi bebechami jakimi się da i z wbudowaną wifi - coś w stylu wyrobów firmy gms 941 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 12 godzin temu, qba75 napisał: Witam! Na dniach stanę się szczęśliwym posiadaczem Subaru Forestera (sj). Jako, że chciałbym dokonać pewnej personalizacji auta postanowiłem zainwestować w wymianę fabrycznego radia. Z całej gamy produktów oferowanych przez popularne portale typu Allego, Aliexpres można wybrać "coś", co będzie wyglądało i działało... I tutaj mam do zaprawionych w bojach forumowiczów i jednocześnie posiadaczy Subaru prośbę o pomoc w wyborze odpowiedniego sprzęcicha. Może ktoś zaproponuje konkretne modele oraz zna sprawdzone firmy na Dolnym Śląsku montujące takie urządzenia. Tak wiem, temat był już poruszany, ale czas leci, sprzęt coraz nowszy i dopracowany więc postanowiłem zapytać:) Z góry dziękuję za okazaną pomoc Pozdrawiam Kuba Kuba PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba75 Posted September 15, 2020 Author Share Posted September 15, 2020 (edited) 23 godziny temu, Karas napisał: mam kenwooda serii dnx , dzisiaj kupiłbym coś na androidzie z najmocniejszymi bebechami jakimi się da i z wbudowaną wifi - coś w stylu wyrobów firmy gms 941 pro masz na myśli sprzęt z firmy z Kielc (Audiopol)? Ma ktoś z szanownych forumowiczów jakieś doświadczenie z tymi urządzeniami? Byłbym wdzięczny za każdy post Edited September 15, 2020 by qba75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts