Xathrin Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Witam, Mam nietypowy problem w moim nowo nabytym H6 z elektryką fotela kierowcy. Pracuje poprawnie góra-dół i do tyłu, natomiast do przodu tylko do pewnego momentu i nie idzie dalej. Jakieś pomysły co się mogło stać? Jakiś drobiazg, który sam mógłbym sprawdzić/naprawić czy już szukać innego mechanizmu? Proszę o wsparcie i namiary na warsztat w okolicach Warszawy, który specjalizuje się w subaru i chciałby się zając czymś takim. pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaldekW Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Hej, Do problemu z fotelem raczej nie potrzebujesz warsztatu który specjalizuje się w subaru Jeśli zaś nie działa przesuwanie fotela tylko w jednym kierunku to zaczął bym od sprawdzenia czy coś go nie blokuje na szynach. Sam już kilkukrotnie "łowiłem" monety z wewnętrznej szyny od strony tunelu środkowego bo dość łatwo tam coś upuścić ale wyjęcie już do łatwych nie należy Odsuń fotel na maksa do tyłu i do góry i powinieneś móc zobaczyć czy nie ma czegoś w szynach co blokowałoby fotel przed ruchem do przodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xathrin Posted September 7, 2020 Author Share Posted September 7, 2020 No niestety mechanizm jest już na krawędzi żywotności. ledwo przesuwa przód - tył w środku zakresu. Mam już inny. Proszę o namiary na warsztat w okolicach warszawy, który mógłby mi go przełożyć. Bo niestety mechanicy w mojej okolicy nie chcą się tego podjąć. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts