Sebastian Tomaszyk Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Witam mam pytanie bo odkręciłem ale zazaz potem przykręciłem dwie śrubki i wyciagnełem spinkę i zaraz po tym przykręciłem i mam pytanie bo szyba zaczęła się za bardzo otwierać i się blokuje o uszczelkę w drzwiach i jak otwieram i zamykam to widać że kiedy zamykam szyba się przesuwa w lewo a otwieram prawo wie ktoś co może być przyczyną
ewemarkam Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Pewnie poluzowały Ci się ograniczniki od szyby. Ale śrubki które ruszałeś nie mają z tym nic wspólnego. Ograniczniki o ile dobrze pamiętam są dwa od górnego położenia, dwa od dolnego. Masz jeszcze możliwość przesunięcia szyby do przodu i do tyłu a także pochylenia jej (przód niżej, tył wyżej). Możesz jeszcze odchylić ją do wewnątrz i na zewnątrz. Ogólnie regulacji mnóstwo. http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Legacy_Outback/ Wyżej masz katalog z instrukcjami, masz tam fajnie opisane jak wyregulować szybę. Odnajdź swój rocznik. Następnie Service manual -> body section -> Doors and Windows.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.