kdebski Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Cześć, Kto wie i podzieli się wiedzą jak zdjąć plastikową osłonę, która zamontowana jest przy kabinowym lusterku wstecznym i lampach nad kokpitem w OBK MY15? Chcę wymienić lusterko na fotochromatyczne i muszę odsłonić wtyczkę, która podobno tam jest ukryta. Pomożecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBORO Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 W ramach SJS powinny być też obowiązkowe zajęcia teoretyczne z przedmiotu : "jak tytułować temat postu na forum" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdebski Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 W ramach SJS powinny być też obowiązkowe zajęcia teoretyczne z przedmiotu : "jak tytułować temat postu na forum"Może też: "czy warto pisać nie na temat?" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBORO Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Teraz, po tropikalnej nawałnicy odpowiedzi wyszło jednak na moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdebski Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Teraz, po tropikalnej nawałnicy odpowiedzi wyszło jednak na moje Albo porostu nikt nie wie... Albo faktycznie zrobiłem tematyczny błąd Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBORO Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Nikt nie wie ? Nie ma takiej możliwości na tym forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts