Kralky Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Witam Mam pytanie. Moja Impreza 2,0 NA ostatnio spaliła 19l/100km. (dodam że do tej pory na klimie w mieście max. 15l.) Kiedyś tak miałem jak mi padła sonda. Podłaczyłem pod FreeSSM żadnych błedów nie było. Sonda działa. Zastanowił mnie tylko skaczący parametr tych w/w czujników, cały czas oba mrugają jako ON/OFF. Czy to ich normalny parametr pracy? Ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siewcu Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 a wiesz w ogóle, że: a) wspomniane czujniki nie mają totalnie żadnego związku ze spalaniem? to, że sonda działa wcale nie znaczy, że działa dobrze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusraketa Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 (edited) właśnie skąd masz pewność że sonda działa poprawnie? czy kolor spalin jest normalny? wykręć świecę i zobacz jaki mają kolor ? Edited August 16, 2015 by ursusraketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts