Lena22015 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Witam wszystkich ciepło. Mam kłopot z serwisem w Bydgoszczy - źle zdiagnozowali kłopoty z silnikiem , podłączając jedynie do komputera i pytając się jak jeżdżę. Stoi mi lampa lambda i co jakiś czas mam kłopot z rozrusznikiem, ponadto źle wstawili szybę - wychodzi uszczelka. U niezależnego mechanika dokonałam diagnozy i powiedział mi co nawaliło w aucie. A oni tego nie widzieli i zaproponowali mi II przegląd za 2.000,-zł. Wcześniej też przy wymianie szyby musiałam przyjeżdżać 2x > 300km , bo nie wymienili za pierwszym razem szyby. Czy w pobliżu Kutna jest jakiś profesjonalny serwis, który miałby normalny warsztat, a nie jedno stanowisko przy salonie z komputerem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Z Kutna to masz chyba bliżej do serwisu w Łodzi (AutoPoint) lub w Poznaniu (Kocar). Oba mają dobrą opinię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cieba7 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Kocar Poznań dobra droga dobry serwis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts