kukus Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Mam luzy w napedzie... zmniejszylem luzy na dyfrze z przodu i z tylu, wymienilem gumy tylnego dyfra (jest znacznie lepiej) i zostaly luzy na przegubach. Nie strzelaja, nie terkocza ale lezac pod samochodem widac i czuc ze wiekszosc z nich ma juz minimalne luzy. Jak je wszystkie z sumowac pewnie uzbiera sie. O co mi chodzi? Auto szarpie toczac sie powoli w korku. Wpada w "rezonans" a glowa zaczyna latac jak u dzieciola. Puszczajac i wciskajac znow gaz czuc ze jest jakis luz miedzy tym jak auto hamuje silnikiem a przyspiesza. O ile przeguby zewnetrzne sa dostepne bez problemu to gorzej juz z wewnetrznymi. Na allegro jest kilka pozycji ale co ciekawe 2 rozne przeguby pasuja wg sprzedawcow i ich katalogow do Gtka. A wlasnie pacjent to GT 00' Czy ktos moglby poradzic gdzie i jakie przeguby wewnetrzne kupic? ROzwazalem tez opcje polosi z WRXa. Jest szansa ze beda mniej zluzyte niz moje z drugiej strony kot w worku. Nikt? Nic? Nie wymienialiscie przegubow wewnetrznych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts