MaciekGX Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Witam!Słyszałem że można spiąć dwie czarne kostki pod kierownicą by odczytac błędy z checka,powinny być tam dwie czarne i dwie zielone luzno "dyndające" sobie.U mnie w GX są dwie zielone i jedna czarna nie umiem znalezc za chiny ludowe tej drugiej czarnej.Czy cos o tym wiecie,co myślicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid51gt Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 To pewnie do kompa od ABSu i jeśli dobrze pamiętam to ją się zwyczajnie do masy daje żeby Abs ,,wybłyskać ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekGX Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Czyli moge ja odpiac i polaczyc z druga czarna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 czarna z czarną a zielona z zieloną Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 czarna z czarną a zielona z zieloną Czytamy ze zrozumieniem, napisał, że nie ma drugiej czarnej! Sprawdź w którym zielonym jest masa i połącz kawałkiem drucika z czarnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekGX Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Tak wlasnie nie mam drugiej czarnej ale sprobuje polaczyc ja z ta zielona jak pisales, Narazie dzieki bede musial sie z tym troche pobawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts