piwozniak Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Glupia sprawa ale z powodu wrodzonej upierdliwosci chcialbym miec pasujaca kolorem czyli jasna. W EU mozna kupic tylko czarne, natomiast w US juz jest wiekszy wybor. Pytanie czy bedzie pasowac Wie ktos moze czy sa jakies roznice we wnetrzu a raczej wymiarach miedzy UE/US ? Dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz-17 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 raczej to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 kiedyś kiedyś jak kupowałem legasy US i nie było maty to sprzedający wyciągnał z obk UE i pasowało..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Na oko to samo, ale wiem, ze elementy tapicerki/boczkow bagaznika sa ciut inne i nie do konca pasuja, nie wiem czy to nie przeklada sie na dopasowanie dywanika .. Ja mam czarny w kremowej wersji i jest ok, mozna sie przyzwyczaic Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 to nie bede kombinowal, zaczne sie przyzwyczajac bo o ile sama mata jest tansza niz u nas to juz przesylka troche zabija DZIEKI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts