wojto79 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Witam, mam pytanie odnośnie instalacji halogenów. 1.Wiem, że jest kostka do włącznika, ale czy potrzeba włożyć jakiś bezpiecznik/przekaźnik jeśli tak to gdzie? 2. Gdzie szukać kostek do halogenów -czy na nich się kończy instalacja? Czy może gdzieś wcześniej? Pozdrawiam. Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Trzeba włożyć przełącznik i przekaźnik (W środku po prawej stronie przy puszcze bezpieczników ). Kostki do podłączenia halogenów powinny być przy podłużnicach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 @@siwiutki,wiesz może jakiego koloru jest kostka do przekaźnika? Czy gniazdo bezpiecznika jest w puszce bezpieczników, czy gdzieś obok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 Podbiję, bo wrócił do mnie temat:) Gdzie dokładnie znaleźć gniazdo przekaźnika i bezpiecznika? Szukałem też kostek przy podłużnicach - przyznam, że na szybko, ale nic nie znalazłem, może nie wiem gdzie dokładnie szukać? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts