atta Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Hej. Jak w temacie. Wie moze ktos jak zmienic wyswietlanie temperatury z Farenheitow na Celcjusze? Przebieg w milach jakos juz zniose, ale temperaturke moglby podawac po naszemu Bede wdzieczny za wszelkie sugestie. atta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrTyr Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Tak od zmienic sie nie da. Jesli dobrze pamietam to chyba "outback" (forumowicz) mial mete na kogos kto potrafil zaingerowac w system i dokonac zmian. Nie odbierz tego jako zlosliwosc ale jakis czas temu, tu na tym forum powiedziano mi ze kazdy z podstawowym wyksztalceniem powinien sobie bez problemu poradzic z przeliczaniem temperatury....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @@TyrTyr, ale pomogłeś koledze PS. @@atta, wpisz w wyszukiwarkę "zmiana wskazań mile na kilometry w subaru" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrTyr Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @@TyrTyr, ale pomogłeś koledze PS. @@atta, wpisz w wyszukiwarkę "zmiana wskazań mile na kilometry w subaru" ... Jak znajde wolna chwile to poszukam wszystkich rad jakich mi udzielono na tym forum. Lacznie z tym jak nauczyc sie tabelki z przeliczeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atta Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 @TyrTyr myslalem, ze to forum jest od tego aby sobie pomagac, ale chyba jest jak wszedzie. I nie odbieraj tego jako zlosliwosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrTyr Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @TyrTyr myslalem, ze to forum jest od tego aby sobie pomagac, ale chyba jest jak wszedzie. I nie odbieraj tego jako zlosliwosc Owszem, jest od tego. No ale skoro uwazasz ze wiecej informacji otrzymales od "piter"........ Ja uwazam ze jest odwrotnie. Ja Ci powiedzialem ze bez ingerencji w bebechy sie nie da. Ja Ci powiedzialem z kim masz sie kontaktowac... Natomiast, piter ...... poszukaj sobie odpowiedzi na pytanie......... wolisz tak, to sobie szukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @@TyrTyr, kolejny raz poprawiasz mi humor, dzięki PS. a "konkrety" poszły na PW, bez odsyłania do tabelek, kalkulatorów i zbędnych złośliwości .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrTyr Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 @@TyrTyr, kolejny raz poprawiasz mi humor, dzięki PS. a "konkrety" poszły na PW, bez odsyłania do tabelek, kalkulatorów i zbędnych złośliwości .... Cala przyjemnosc po mojej stronie. A za zlosliwosci juz musisz dziekowac nie mnie ale swoim kolegom z forum. .... i to by bylo na tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts