qzel Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Witajcie chciałem was poprosić o poradę jestem zainteresowany zakupem forestera II znalazłem interesującą mnie sztukę http://otomoto.pl/su...-C30378012.html wydaje mi się całkiem interesujący pod względem wyposażenia a i cena jest do zaakceptowania Jest też ponoć po wymianie paska i jakimś większym przeglądnie. Czy jest sens pakować się w ten silnik z instalacją gazową czy raczej szukać 2.0 ? Czy 2.5 zamknie się w 15 litrach LPG po mieście ? Przerażają mnie trochę posty w których piszecie o wyjmowaniu silnika do regulacji zaworów - czy tego modelu też to dotyczy? Czy są jakieś poważniejsze problemy z którymi powinienem się liczyć przy zakupie auta z takim przebiegiem ? Na co zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu auta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
house_1 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 1. Przywitaj sie gdzie trzeba. 2. Nie kupuj w autokomisie. 3. Szukaj bezwypadkowego. 4. Warto kupic 2.5xt od strony przyjemnosci z jazdy. Ale pamietaj ze to kosztuje. 5. Kup auto bez lpg i sam zamontuj u fachowca od subaru-lpg. Jest takich paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzyk Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Tutaj masz jeszcze wątek ZAKUP KONTROLOWANY poczytaj może było o tym Forku. PzDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmuti Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Poszło PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts