jorgen Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Czesc Nie dawno kupilem forka poraz drgi ale wczesniejszy byl s turbo i nie mam porownania przyspieszenia. Problem polega na tym ze dzisiaj probowalem troszeczke pocisnac i cos nie tak pedal w podloge a tu brak reakcji dopiero chwili zaczyna przyspieszac cos w rodzaju jak bysmy z 2 na 4 i gaz w podloge. Jak mu powoli naciskam gaz to sie nie czuję tego. Na bigu jałowym chodzi rowno tylko moze raz na 30 sek odczuwam na galce od biegów cos w rodzaju bujniecia, na obrotomierzu spokój nic sie nie dzieje. Ogolnie jest takie wrazenie ze przy gwaltownym przyspieszeni jest tak jakby cos go trzymalo zeby sie nie zerwla ze smyczy. Forek 80tys mil przbiegu serwisowany ostatni stamp jest przy 73tys mil. Forester MY07 2XC prosze o jakies wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 pewnie dopadł Cię następujący problem: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/33085-dlawienie-20-na-2-3-tys-rpm-cos-nowego/ TTTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Mam to samo i szlag mnie trafia. Raz jest dobrze, raz jest źle... i nic na stałe z tym nie zrobisz :-( Podobne problemy mają/mieli/będą mieć wszyscy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgen Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Zrobilem reset tak jak w opisach i i jest ok, zobaczymy jak długo. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts