Schackelford Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Witam forumowiczów! Czy ktoś ma doświadczenia z wymianą tłumików w outbacku/legacy H6 (MR'04) z 2005? Czy istnieją jakieś zamienniki? Znalazłem coś takiego http://www.magnaflow.pl/realizacja.php?p=r&id=25 Natomiast ta realizacja bazuje na układzie dedykowanym do 2,5. Podobno tłumik do H6 jest jakiś magiczny i dziwne rzeczy się dzieją po wstawieniu nieoryginalnych. Bardzo proszę abyście podzielili się swoimi doświadczeniami. Pozd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 (edited) Jak chcesz coś kombinować to uderzaj do EL-TECu pod Warszawą. Tam Ci dobrze zrobią . Mają stronę, małe forum, więc możesz spytać tam zanim podjedziesz. Problemy z tłumikami do H6 dotyczyły bardziej poprzedniej generacji Outbacka. Zamienników jest od metra, wystarczy wpisać na Youtube. Z Magnaflowem, powiem Ci tak: polskie przedstawicielstwo ma jakiś opór w działaniu. Chciałem zamówić dwie części (tłumik końcowy i rezonator), miałem ich numery, niestety nie potrafili pomóc, a nawet wyjaśnić dlaczego jako polskie przedstawicielstwo tej marki nie mogą tego zrealizować. Ja aktualnie w swojej H6-ce też mam układ dedykowany do 2.5, z racji ceny i czasu oczekiwania na oryginał. Odpukać od miesiąca jest ok. Ideał :wub: :wub: : http://www.youtube.com/watch?v=r3haSVYa4Vo Magnaflow: Borla - tą marką również warto się zainteresować: Edited April 27, 2013 by Dark Knight 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schackelford Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Dzięki za szybką odpowiedź. Kombinować nie chcę. Zwyczajnie się już skończyły i "trzeszczą" Muszę wymienić a cena oryginału powala. A można tak zwyczajnie same tłumiki z 2,5 założyć? Czy też, wymaga to jeszcze jakichś modyfikacji? Czy montuje tłumiki i koniec? Jak Ty załatwiłeś temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts