wojto79 Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Witam, mam pytanie i prośbę do użytkowników antyków. W moim aucie ktoś mądrze wyciął instalację idącą do silniczka spryskiwaczy reflektorów i tu prośba, czy ktoś z Was mógłby podesłać mi zdjęcie na którym będzie widać kable, żebym widział gdzie szukać odciętej instalacji. Wolałbym wpiąć się w oryginalną zamiast ciągnąć nową. Pozdrawiam. Kuba -- Pt wrz 07, 2012 6:34 pm -- Może ktoś się zlituje i cyknie fotkę pod maską Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabaluga_ Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Pewnie nie za dużo pomogę bo zdjęcia robiłem z myślą o czymś innym. To ta niebieska wtyczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Witam, POMOGŁEŚ potwierdziły się moje przypuszczenia, u mnie ta wtyczka jest zaadaptowana do klaksonu i zaczynam się zastanawiać co się dzieje pod deską rozdzielczą :shock: Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.