smejdzioch Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 zakupiłem zawór mbc turbosmart na allegro w zestawie jest trójnik ze strzałką i na zaworku tez jest strzałka.mniej wiece weim jak podłaczyc , ale to moje mniej wiecej nie zadzialało. czy moze ktos podłaczał cos podobnego do swojego wozu? zaworek ma dwa krućce, no i trójnik z jednym slepym wejscie i dwa przelotowe, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravo Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Podpowiem, że na forum są minimum 4 tematy z dokładnym opisem poszukaj Mam nadzieję, że wskaźnik i sondę posiadasz by sprawdzić czy nie przesadziłeś ? i zaczynaj z rozkręconym MBC a potem go skręcaj - nim bardziej skręcony tym doładowanie większe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jako Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Podpowiem, że na forum są minimum 4 tematy z dokładnym opisem poszukaj Mam nadzieję, że wskaźnik i sondę posiadasz by sprawdzić czy nie przesadziłeś ? i zaczynaj z rozkręconym MBC a potem go skręcaj - nim bardziej skręcony tym doładowanie większe ravo proszę Cię..., jeżeli zrozumiesz sposób działania ciśnieniowego układu sterowania turbo na pewno dojdziesz do wniosków wręcz przeciwnych pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravo Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 tak tak, przepraszam, myślałem o jednym a napisałem drugie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts